www.tijdvoorjetuin.nl is de webshop van Co Schouten bij ons om de hoek. Co loopt hier wekelijks binnen voor een bakkie en een shaggie, maar vooral om hout te halen. Hij kan het lopend naar zijn werkplaats brengen waar hij  meubels maakt van steigerhout -nieuw en gebruikt en Douglas. In zijn webshop kan je vanuit je luie stoel, banken, stoelen, tafels, plantenbakken, complete tuin-sets, bar-sets, containerkasten, tuinkasten, kweekbakken voor moestuin, hondenmanden, kortom echt van alles voor je tuin en terras shoppen. Co is een vakman, werkt voor bedrijven en particulieren en zijn liefde ligt vooral bij de hele rits artikelen voor de tuin vertelde hij terwijl hij de laatste schroeven in een tafel van steigerhout draaide. Co geeft zijn zelfgemaakte meubels een professionele uitstraling, wat je thuis als eenvoudige klusser (bijna, knipoog) niet voor elkaar krijgt.