ZANDEE HOUT VAN MAILEN

Hulsenboschstraat 15 – 4251LR – WERKENDAM    

Telefonisch bereikbaar van Ma t/m Vr van 08:00 uur tot 17:00 uur & meestal tot 21:00

Telefoon: 0183-511084

Bij geen gehoor:
Verkoop: Dim Slagmolen |  06-21647636
(reageert ook snel op WhatsApp!)
Inkoop:    Lennart Zandee | 06-46290716

E-mail: info@zandeehout.nl

Ma. Di. Do. Vr. – 08:00 tot 17:00
Woensdag – 08:00 tot 20:00
Zaterdag – 08:00 tot 15:00
Zondag – gesloten

Steigerhout kan per mail besteld worden. Mails worden van Ma t/m Vrijdag binnen 24 uur beantwoord. Bestellingen voor 13:00 bevestigd staan meestal in overleg de volgende dag klaar voor transport of om af te halen. Zaagorders 24 uur van tevoren bestellen en kunnen NIET TER PLEKKE GEZAAGD WORDEN. Vermeld bij bestelling in de mail telefoonnummer, bij bezorgen adres én duidelijk welke houtsoort en het aantal meters, des te sneller kan de bestelling behandeld worden. Bij afhalen kom naar onze loods, drink aan de steigerhouten bar een bakkie koffie en wij zorgen dat het hout geladen kan worden. Ook zonder bestelling van harte welkom voor koffie en om de planken zelf voor de voet uit te zoeken!

LET OP! GEEN PIN-APPARAAT AANWEZIG.

Heb je een vraag, die beantwoorden wij natuurlijk graag, maar voordat je ons belt of mailt kijk eerst goed rond op de website. Veel antwoorden zijn met een paar klikken eenvoudig te vinden en dat scheelt ons een hoop mailwerk en telefoontjes!

Heel ons assortiment staat met prijzen, formaten, uitleg over het soort hout en foto’s op de website. Gebruikt steigerhout – Geschuurd steigerhout – Nieuwe planken (vuren)   – Douglas – Metselprofielen – Vintage look – Gebeitste planken en Grenen steenschotten hebben we ALTIJD in op de website genoemde lengtes en formaten op voorraad. Voor grote partijen bel even voor     de zekerheid.

Dit doen wij in heel Nederland en België. Alleen de heenreis wordt gerekend voor €1,25 per gereden km. Is de rit minder dan 40 km. rekenen wij een tarief van €50,-. De berekening wordt gemaakt met de anwb routeplanner, plan zelf de route om te zien wat het kost om de bestelling te laten bezorgen. Bestellingen voor 13:00 bevestigd zijn meestal in overleg de volgende dag klaar voor transport. Vermeld in de mail telefoonnummer, adres én duidelijk welke houtsoort en het aantal meters, des te sneller kan de bestelling behandeld worden. Bij bezorgen contant betalen aan de chauffeur.

LET OP! Voor grotere afstanden (100km+) gelden andere tarieven dan €1,25 p/km. Dit versturen we dan met een transportbedrijf. De levertijd wordt hierdoor wel enkele werkdagen langer. Het beste kunt u een mail sturen met de aantallen van het hout en waar het geleverd moet worden, dan maken wij een prijs voor u met het transport apart vermeld.

STUUR ONS EEN EMAIL

NAAM

EMAIL

TELEFOON

BERICHT